METAV2006 Düsseldorf Duitsland

De METAV2006 werd gehouden in Düsseldorf 20-24 juni 2006.

Op dit jaar METAV Düsseldorf maakte 47.500 vakbezoekers voor een drukke voorstelling. Er waren 925 exposanten uit 21 landen en de kwaliteit van de bezoekers was hoog en OneCNC gesloten meer aanbiedingen dan verwacht. Wij geloven dat de meeste exposanten waren tevreden met hoe de beurs ging, omdat het nogal druk was elke dag. We hadden graag nog meer bezoekers echter zien met de World Cup op hetzelfde moment natuurlijk veel mensen gingen naar de stadions of of bleef om hem te bekijken op tv.

In aanwezigheid van OneCNC was Uwe OneCNC Duitsland, Stephan OneCNC Duitsland, Allan OneCNC Denemarken en Bob uit OneCNC Australië.

Metav_2006_1

Hier Allan OneCNC Denemarken (links) is uitgeschakeld om een ​​vroege start te tonen aan een klant, terwijl Uwe OneCNC Duitsland Is achter op een andere PC te tonen ook.

Metav_2006_2

Multu Axis bewerking was een populair verzoek op de show en we zien Uwe OneCNC Duitsland (midden) aan te tonen OneCNCXR2 5 as naar klanten.

Metav_2006_3

Stephan OneCNC Duitsland (midden) wordt hier getoond aantonen van de voordelen van OneCNC aan klanten.

Metav_2006_4

MACH2006 Birmingham UK

MACH2006 15-19 mei 2006 het UK's grootste anual beurs voor productietechnologie, het aantrekken van meer dan 20.000 bezoekers. De tentoonstelling omvatte de showcase for Excellence in UK Productie Technologie en Innovatie

De Manufacturing Technologies Association (MTA), waarin de MACH2006 tentoonstelling gehouden in Birmingham, UK, georganiseerd in mei vrijgegeven officiële opkomstcijfers voor het evenement. MTA meldt dat MACH2006 trok 22.742 bezoekers, tegenover 20.809 in 2004, een stijging van 9,2%. MACH is de Britse premier productietechnologieën event omvat het snijden van metaal en metaal-vormende machine gereedschappen, samen met een ondersteunende en aanverwante producten en diensten. Het aantal exposanten op de beurs steeg ook, van 480 in 2004-538 dit jaar.

In opkomst voor deze show was Neil OneCNC UK, Peter OneCNC UK, Cassy OneCNC UK, Uwe OneCNC Duitsland en Bob uit OneCNC Australië.

Mach_2006_1

Hier zien we Peter OneCNC UK (derde van links) het doen van een demo voor de klant, terwijl Neil OneCNC UK (tweede van links) beantwoorden van de vragen over verkoop.

Mach_2006_3

Hier is Uwe OneCNC Duitsland (links) de beoefening van zijn Engels en het doen van een demonstratie voor een klant.

Mach_2006_4

Dit is interessant hebben we Rob HaasCNC UK (rechts) het doen van een demo van OneCNCXR2 naar 2 andere verkoop jongens uit HaasCNC UK (links).

Mach_2006_6

Sampson Plastics One Stop Service

One stop "Kunst aan Part" dienst

Steeds meer bedrijven vinden dat klanten willen tekeningen en ontwerpen gegevens te verzenden via breedband e-mail - of per post op een disc. Het schijnt ook dat de vooruitgang in CAD / CAM-technologie hebt gefilterd naar alle sectoren van de industrie, en als bedrijven niet een greep van deze technologie, is het waarschijnlijk dat ze werk zullen verliezen. Een klein bedrijf om dit feit te waarderen is Ashford-based Sampson Plastics, die niet alleen een begrip van de huidige technologie, maar wordt ook het maximaliseren van zijn potentieel door het produceren van gereedschappen en matrijzen tegen zeer concurrerende prijzen - en het winnen van extra werk als gevolg.

Sampson_plastics45

Als bedrijfsleider Dave Sampson eerst geïnvesteerd in een populaire CAD / CAM-systeem een ​​paar jaar geleden, vond hij dat het niet de zeer productieve werktuig hij had voorzien, en wanneer een upgrade-pakket ook aanzienlijk gedaald korte van zijn verwachtingen, zocht hij een alternatief system.It was pas toen de heer Sampson begon met het gebruik van deze nieuwe software die de voordelen van CAD / CAM werd pas echt duidelijk, het werd vervangen door een modulaire softwaresuite van OneCNC UK.

Sampson_plastics22

Deze software - de zesde generatie van OneCNC, bekend als XR2 - is volledig geïntegreerd en verenigd, en het maakt gebruik van CAM 'wizards' voor alle toolpath-gerelateerde activiteiten. Deze gids de programmeur door het proces van het opzetten van de tooling en toolpath strategieën die nodig zijn voor de efficiënte bewerking van alles, van een eenvoudige twee-assige werk goed tot vijfassige positionele werk zijn. Sampson Plastics 'CAD / CAM programmeur, Richard Austen, zet functies van de software om goed gebruik als onderdeel van de onderneming one-stop' kunst om deel 'service.

Sampson_plastics_4

In feite zijn de meeste van de injectie-gevormde deel en instrument ontwerp dat de heer Austen verbindt is gekomen als een direct gevolg van de onderneming in staat om klanten te benaderen met een haalbaar voorstel voor het updaten van hun productlijnen. "Echter, het bereiken van dit benijdenswaardige positie is alleen mogelijk omdat de software is intuïtief en productief, in de mate dat het herinrichten van gereedschappen en mallen nu gedaan kan worden tegen een zeer concurrerende prijs, wat niet het geval voordien was," aldus de heer Austen.

Sampson Plastics
Churchfield Way
Wye
Ashford
TN25 SEQ

Categorieën

Archief

OneCNC-updates

Blijf op de hoogte

Meld u aan via e-mail of andere media om op de hoogte te blijven van belangrijke nieuwsberichten en belangrijke productupdates.

sociaal

OneCNC Community-app

Get it on Google Play