OneCNC stelt Haas ST 30Y draaibank aan het werk

OneCNC UK stelt de HAAS ST 30Y door de stappen in de configuratie van de machine na. Dit is een briljante nieuwe multifunctionele machine van Haas Automation.

Lathe_1
Haas Automation UK en OneCNC UK technische deskundigen kwamen samen om de post voor deze machine, worden de normale 2-assige draai-en C-assig frezen met Y-as frezen gecombineerd tot een krachtige en effectieve combinatie bestaat stemming.

Het Team
Hier zien we Peter Gillespie OneCNC Parrot met Rob en Adam Cole van Haas Automation, met zijn rijke ervaring in de definitie van C + Y OneCNC Haas draaibank post voor deze machine.

Ter beoordeling van de bijdrage configureren van de machine en de software wordt gebracht door middel van de volledige reeks van functies om de e-mail en de machine goed functioneren. OneCNC draaibank machine biedt nu een volledige compatibiliteit met dit apparaat.

Lathe_3
Hier ziet u uitvoeren op een grote rol in het testen en aanpassen van de post en het testen van de verschillende draaibank C-as en Y-as frezen frezen functies was.

Als u contact wilt opnemen met uw lokale Haas Factory Outlet meer informatie over deze machine. Voor meer informatie over de software om deze OneCNC machine te laten draaien, neem dan contact op met uw dichtstbijzijnde kantoor OneCNC.

Link >> OneCNC Global Offices