OneCNC Series Opdateringer

Dette er en oversigt over alle OneCNC opdateringer.

Du vil måske bemærke nogle gange kan der være et spring i versionsnumre.

Dette skyldes, at intensiv og løbende intern test, hvor vi gennemteste versioner før frigivelsen gennemprøvede funktionelle opdateringer.

At hente opdateringer, se vores OneCNC Opdateringer side.

OneCNCXR6 40,38

OneCNC har i dag frigivet OneCNCXR6 Version 40,38 for alle OneCNCXR6 Products.

Det er nu tilgængelig i OneCNC Update Server

De vigtigste punkter i denne opdatering er:

Sprog

Opdateringer til alle sprog oversættelse.

OneCNCXR6 omfatter nu den kinesiske traditionelle sprog

Rettelser eller ændringer

Den profil skabelse funktion i OneCNCXR6 Drejebænk er blevet opdateret.

Japanske version af DNC link har haft font korrektion.

Ny Hjælp-fil

Ny Hjælp-fil, der indeholder de nyeste tilføjelser samt mange andre opdaterede funktioner og eksempler til at bringe det til nu fuldt OneCNCXR6.

Ny korteste vej Indslag i Milling Versioner

Denne funktion anvendes til positionelle bearbejdning, hvor maskinen kontrol ikke har evnen til at gå den korteste vej, når når der udføres en hurtig bevægelse fra en position til en anden i positionelle bearbejdning.

Dette er især for Haas kontrol samt andre kontroller, der ikke har den automatiske korteste vej funktionalitet ..

Hvis for eksempel vi bore et hul på 55 grader omkring en akse så det næste træk var at bore et hul på 5 grader rundt A Axis maskinen kunne hurtigt hele vejen rundt fra 55 grader til 5 grader.

Denne nye "korteste vej" indstilling, når aktiv vil hjælpe maskinen ved at lægge kode til den korteste vej, der er kun 10 grader af bevægelse i stedet for 50 grader.

Ny Backup Archive System.

Kan findes Denne nye funktion kontrol her i hjælpefilen her:

Dette er ikke designet til at erstatte den nuværende metode Lagring og sikkerhedskopiering af dine filer, som du kan være i øjeblikket ved hjælp af men dette er et system, der kan hjælpe dem, der ikke har en ordning med at gemme filer.

backup

Dette gør det muligt at have mindst én sikkerhedskopi af hver fil pr dag, hvilket er vist som hvide i stedet for de gråtonede filer, som er for nylig af dagen for filen. Der er et max på 100 af de seneste, så den nylige fylde det gråtonede ældste filer vil blive slettet.

Hvis brugeren arbejder på en fil over flere dage vil der være mindst altid en backup for hver dag, og som jeg siger, at der kan være mere nedtonet dem som om de er inden for den samlede af de seneste 100 filer.

Hvis en bruger ikke ønsker at lave sikkerhedskopier eller bruge arkivet systemet det kan slås fra i ejendomme.

Det gamle system med auto save er der stadig og er en separat funktion fra ny backup arkiv system.

5 Axis simultanbearbejdning ny funktionalitet

De 5 Axis samtidige funktion har haft en større opgradering.

Der er ændringer i:

(A) The Post

(B) værktøj Dialog

(C) Angle Funktionalitet

(D) Ny Multi Axis Simulation hastighed

(A) The Post Ændringer

Her er ændringer i stillingen:

Der er en ny indstilling drop down under fanen stillingen multi-akse

Den nye 5-akse reset option har 3 tilgængelige indstillinger

(A) Ingen tilbagetrækning og nr reset format

(B) Træk og Indsæt reset format

Kun (c) Indsæt reset format

I tilfældet med Heidenhain 530i kontrol for at opnå fuld kontinuerlig bearbejdning uden behov for at nulstille maskinen, vi har skabt ny logik at give kontinuerlig bearbejdning uden behov for at nulstille maskinen kontrol uden nogen grænse for rotationer.

Dette er blevet testet på en Hermle med en Heidenhain 530i til kontinuerlig drift og gør det meget lettere for operatøren fordi operatøren så ved, hvor positionen af ​​maskinen er til enhver tid, fordi kontrollen kun viser 5 akse 0-360 grader af C-aksen.

Dette er en meget sikrere indstilling, hvis kontrollen har den tilgængelige logik eller kontrol til altid tage den korteste rute.

Du vil bemærke den øverste indstilling 5 akse min og 5 akse max jeg har sat til min 0 og max 360 for en Heidenhain 530 indlæg.

Dette er ny funktionalitet i forbindelse med indstillingen til højre kaldet 5 akse nulstille indstillingen.

(B) værktøj Dialog ændringer

Der er nu mulighed for at sætte værktøjet midtpunkt bolden cutter i 5 akse simultan samt den tidligere indstilling af tip indstilling.

Denne indstilling er kun set i OneCNC Mill Expert med 5 akse samtidig funktion

Dette offsetindstillinger valg gælder kun for 5 akse simultan.

Dialogen til 5 akse simultan værktøj har en ny indstilling til at skabe værktøjet indstillede position i værktøjet bolden center i stedet spidsen.

Dette kan have en dramatisk forbedring i at se værktøjet stien forhåndsvisning samt værktøj sti tilbage plot.

tool

Denne indstilling naturligvis ændrer offset indstilling i maskinen kontrol for brugeren.

For at hjælpe har vi tilføjet det til jobbet ark at minde brugeren selv om det er en sikker indstilling, fordi hvis brugeren ikke sætte den på maskinen værktøjet ville være kort og ikke gouge.

Vi har gjort omfattende forskning og udvikling her på 5 akse og mener, at denne indstilling hjælper brugeren til at se værktøjet stien i preview samt backplot

(c) Nye den kantede Indstillinger for

Når du bruger 5 akse samtidig funktionen kantede dialog kontrol vises i guiden indstillinger.

Dette vil ikke blive vist i dine eksisterende tegninger, men vil vise om omprogrammeres med denne nye funktion.

Den næste ændring af 5 akse samtidig er i den vinkelmæssige kontrol evne.

tool

Her er et andet billede af den samme dialog med en anden foretrukken vinkel indstilling

Da vinklen er ændret eller sat værktøjet og holderen vil dynamisk opdatere og vise den indstillede vinkel.

tool

Denne nye kantede kontrol vi har fundet i udvikling og test til at være meget godt for jævnere maskinbetjening og endnu jævnere simulering i OneCNC.

Der er ingen ændringer med indtastning Style på dette punkt, som den øverste indstilling i denne dialog, men den nye 5-akse preferance Vinkel er en ny udvikling. Dette har stadig den samme auto tilt evne som tidligere med en indstilling, men giver ny kontrol evne samt.

Der er 3 indstillinger i 5 akse Vinkel Preference

(A) Dynamic

Den dynamc indstilling er, hvordan OneCNC 5 akse forud for denne version 40.31 arbejdede. Dette virker kun ved kollision kontrol at sikre værktøjet, holder og hoved ryddes.

tool

(B) foretrukne vinkel

Den foretrukne vinkel indstilling adlyder vinklen indstilles medmindre det støder et område, hvor denne foretrukne vinkel er ikke egnet.

Når du ændrer denne vinkel vil dynamisk vise holderen og vinklen valgt i dialogboksen for at hjælpe brugerne til at bruge den korrekte vinkel.

Som et eksempel, hvis du var bearbejdning en lodret stående cylinder form i de 5-akse ved hjælp 5-akse Z niveau efterbehandling ved hjælp af en foretrukken vinkel sige 45 grader det ville bo på en konstant vinkel på 45 grader for hele operationen.

Dette gør for meget glat maskinstyring og fremragende finish.

Dette forbedrer også OneCNC simulation glathed for på grund af mindre vinkel flippe.

(C) Automatisk Angle

Denne indstilling skaber programmet funktion, hvor vinklen er indstillet til en automatisk vinkel, at det stammer fra forarbejdning af de ønskede indstillinger.

OneCNC bruger så denne vinkel for processen og et hurtigt kig i preview vil vise dig, hvad det har sat.

(D) Ny Multi Axis Simulation Speed

Simuleringen af ​​multi-akse simulering vil du bemærke simulering af multi akse er nu meget hurtigere.

For at få det bedste ud af denne Multi core pc med Windows 7 64 bit eller senere har vi yderligere optimeret simuleringen til at bruge hvor det er muligt multi threading og multi core til at hjælpe med simuleringen hastighed.

Du kan også mærke med den nye 5-akse simuleringsværktøj vinkel kontrol, når det bruges som en foretrukken vinkel, at det kan gøre en meget glattere maskine bevægelse og også en meget glattere simulering, der også hjælper med simulering hastighed.

Læs mere ...

OneCNCXR6 40,26

OneCNCXR6 Opdater version 40.26 er blevet frigivet og er nu tilgængelig i opdateringen serveren

OneCNC har tilføjet en ny funktion i denne opdatering for traditionel indkasserer

Denne funktion er blevet erstattet af en ny Traditionelle Pocket funktion, som nu giver en reel effektivitetsløft for brugere, der har dette krav .. Denne funktion gør det nu muligt for værktøjet skridt over for at blive sat op til 95% af værktøjs-diameteren til at give denne nye efficiency.This dramatiske stigning i dækningen op til 95% blev udviklet på grund af mange brugergrupper anmodninger om øget effektivitet i den traditionelle lommen funktionen. Funktionen er lige så enkel at bruge som før med den eneste forskel er, at brugeren nu kan gøre brug af denne nye teknologi ved at øge trin i løbet af beløbet efter behov ..

Dette er en video, der viser evnen af ​​ny funktionalitet Traditional Pocket funktion.

Denne nye funktion er tilgængelig i alle OneCNCXR6 Mill versioner og er nu tilgængelig for download og brug.

Læs mere ...

OneCNCXR6 40.24

OneCNCXR6 opdatering version 40.24 er blevet frigivet og er nu tilgængelig i opdateringen serveren.

Der er en hel del ændringer og opdateringer i tis-version på grund af kompleksiteten i at støtte så mange OS, herunder 32 bit og 64 bit

Støtte til GUI 768 pixel højde.

Der var mange flere justeringer kræves for at gøre OneCNCXR6 fuldt kompatible med denne GUI pixel højde. Dette arbejde er nu afsluttet, og medmindre du rent faktisk installerer OneCNC og bruge det på en skærm er begrænset til 768 pixels ville du ikke se forskel, fordi det automatisk igen konfigurerer i størrelse, der passer til den pågældende opløsning.

Guiden til Drill Funktion

Der var foretaget justeringer, så borecykler fra OneCNCXR5 er nu fuldt forenelig i OneCNCXR6
Disse ændringer var nødvendige i tilfælde filen blev oprettet i den tidligere version og nogle grund redigeres i senere version.
Dette var fordi OneCNCXR6 nu anerkender materiale top mens tidligere, at det ikke var tilfældet.

Multi akse Boring
Der var justeringer af Multi Axis borecykler at gøre dem forenelige med filer tidligere er foretaget i tidligere versioner af OneCNC og nu redigere filen i OneCNCXR6.

Åben lomme Funktion
Den åbne lomme fra grænser blev ændret som i nogle tilfælde i nogle operativsystemer dialogen lomme slut blev vist, da det ikke var meningen at være.

I åben lomme profiler finish, hvis det kræves særskilt valgt.

HS Z niveau skrub
Den ru funktion HS Z niveau har haft aditional justeringer gouge sikkerhed på grund af nu at have evnen til kollision kontrol.

Afdelingen Funktion
Tilføj sektion til screen-funktion har haft de enheder, der er optimeret til at minimere output enheder, når du tilføjer de enheder til skærmen for yderligere brug ..

Drejebænk Turn Face Funktion
Der var en justering og forbedring Drejebænk Turn og tværdrejning på bagsiden eller nærmer sig en del fra den fra borepatronen eller venstre side.

Læs mere ...