Supreme Tool en Die

Supreme Tool & Die

Supreme Tool & Die werd opgericht in 1978 door Robert Hughes en zijn gebouw gereedschappen voor het spuitgieten industrie voor meer dan 26 jaar, en is het bouwen van tooling voor Internationale klanten sinds 1986. Supreme's ervaring is gediversifieerd met klanten in de Automotive, Electric, Defensie, Food Service, Communicatie en Recreatie Industries, onder anderen. Supreme's Bouw instrumenten ervaring omvat het bouwen van mallen en trim matrijzen voor aluminium, zink en magnesium sterven wielen.

supreme_tool

Mitch Stonebarger is een handboek machinist meer dan 20 jaar, 5 van die jaren doorgebracht als onderdeel van het team van Supreme Tool & Die. Twee jaar geleden Supreme Tool & Die geïmplementeerd OneCNC. Voor die tijd, het proces bij Supreme Tool & Die bestond uit het tekenen blauwdrukken met de hand en handmatig bewerken van alle onderdelen. Mitch had geen eerdere CNC of CAD / CAM-ervaring tot het bedrijf besloten om de trim sterven afdeling te werken, en de aankoop van CAD / CAM software. De mal afdeling van het bedrijf werd al CNC-apparatuur die uitsluitend rijden, terwijl de die afdeling werd handmatig bedient ... een update was in nood.

Supreme Tool & Die deden hun onderzoek en vond OneCNC op het web en is zeer besproken op de online forums. "We gedownloade demo's van vrijwel elk ander systeem die er zijn. We evalueerden een aantal systemen van UG Shop Floor, MasterCAM en CAD alleen systemen zoals Solidworks. Ieder van hen leek gewoon moeilijk om te leren en we wilden krijgen up and running snel. "Mitch eerder op een faciliteit die een complexe CAD / CAM-programma had gebruikt voor een aantal jaren gewerkt, maar niemand bij die winkel had echt een greep op.

suptrmr_tool_2

Mitch zegt dat als een programmeur hij nodig heeft om programma's continu te creëren, en het bedrijf was niet bereid om maanden te investeren om er maar een CAD / CAM-systeem te leren. "We bleven OneCNC onderzoek, omdat op dat moment was er geen demoversie beschikbaar. OneCNC deed een online demo met ons opnemen via ons eigen deel. Zodra ik vastbesloten de pasvorm was goed, ik maakte een formeel voorstel aan de bazen. We vonden dat het deed alles wat ze vertelden ons dat het zou doen. Het werkte echt goed ... we een programma dat onze jongens snel en gemakkelijk kon leren nodig. Er is gewoon geen andere software die er als OneCNC. Met de andere systemen hebben we gekeken naar, wisten we dat er geen manier was zouden we snel aan de slag te zijn. "

"Met OneCNC, ikzelf en andere programmeur, Jim Capps had chips vliegen op dag een."

"Jim en ik heb ook getraind een paar andere mannen op OneCNC, en zoals gewoonlijk, trok ze chips op hun eerste dag, zouden de meeste mensen nooit geloven dat het mogelijk was." We zijn ook het verwerven van 2 meer CNC-machines en zijn van plan op OneCNC rijdt iedere een. We aanvankelijk geïnstalleerde een enkele zetel van Mill Professional en hebben sindsdien een upgrade naar een netwerk van 10 zetels en hebben gebruik gemaakt om de mal afdeling van Supreme Tool & Die van de software uitgebreid. "

"Ik ben een ervaren handboek machinist en aanvankelijk wist niets over CNC of CAD / CAM ... en dat is het belangrijkste ding dat ik graag over OneCNC ... het is zo makkelijk om te leren.

Mitch Stonebarger

Supreme Tool & Die
1536 Fenpark Drive
Fenton, MO 6302

MACH2008 Birmingham UK

De MACH2008 show werd gehouden in Birmingham UK 21-25 april 2008.

OneCNC UK exibited bij deze show en maakte het een groot succes. Neil OneCNC UK, Peter OneCNC UK, Joe OneCNC UK, Renny OneCNC UK, Sarah OneCNC UK, Michael OneCNC VS en Bob uit OneCNC Australië maakte de OneCNC team samen met een OneCNC lange tijd gebruiker Ward WMS USA.

De MACH2008 trok meer dan 27.000 bezoekers graag zien wat er nieuw is in de industrie en inderdaad, om dergelijke technologie te kopen. Schattingen blijkt dat meer dan £ 150 miljoen van de omzet werd gemaakt als een direct gevolg van de show.

Zelfs in 2008, met een economische wolk aan de horizon, MACH met succes tegen de trend met een stijging van 22% van het aantal bezoekers over de immens succesvolle MACH2006.

Mach2008_1

Hier zien we Ward WMS (rechts) met een klant de release van de OneCNCXR3 assortiment.

Mach2008_2

Veel upgrades werden gekocht door de huidige gebruikers bij de show, die ook hield iedereen heel druk met demonstraties. Neil was zeker blij met de extra hulp van een dergelijke professionele gebruiker.

Peter OneCNC UK Ondersteuning directeur (midden) aan te tonen OneCNC tot 2 zeer geïnteresseerde gebruikers.

Mach2008_3

Peter heeft een schat aan ervaring en is in de OneCNC gemeenschap in het Verenigd Koninkrijk zeer bekend voor zijn hulp.

Of het nu 3 assen 4 assen of 5-assige bewerkingscentra algemene of moldmaking Peter heeft de praktische gebruikerservaring om gebruikers te helpen van ontwerp tot oplevering.

Hier hebben we Renny OneCNC UK Support (links) tonen OneCNCXR3 aan een klant. Renny had vele jaren ervaring CNC-bewerkingscentrum en het gebruik OneCNC voordat hij OneCNC UK.

Mach2008_4

Michael OneCNC USA tweede van rechts kun je nauwelijks zien hadden veel gebruikers onder de indruk van de nieuwe functies in OneCNCXR3.

Mach2008_5

Hier zien we Peter in animatie beschrijven bewerking kenmerken van OneCNCXR3.

Mach2008_6

METAV 2008 Dusseldorf

Van 31 maart tot 04 april METAV 2008 trok meer dan 51.000 vakbezoekers uit 41 landen. Deze totale overtrof de resultaten van de vorige METAV 2006 volgens de bezoeker informatie. Er waren 842 METAV 2.008 exposanten, waaronder OneCNC en de show had een 54.000 m2 weergavegebied. Deze foto's zijn afkomstig uit eerdere METAV.

METAV 2008 werd bijgewoond door Uwe OneCNC Duitsland, Stephan OneCNC Duitsland en Sebastian OneCNC Polen.

Metav_2008_1

Hier zien we Uwe OneCNC Duitsland (rechts) aan te tonen aan de klanten.

Metav_2008_2