OneCNC tentoongesteld in SOUTH MACH 17 Nieuw-Zeeland

OneCNC Uitgestald op de SOUTH MACH 17 Trade Show in het land van de Long White Cloud

south_mach_1

Nieuw-Zeeland is anders dan Australië. De Noord-Eiland banden zijn dichter bij Polynesië, terwijl het Zuidereiland je zou kunnen denken dat je in Schotland bent en het landschap lijkt even op Ierland, maar alles wat Engineering in Nieuw-Zeeland afgeeft, is een sterk punt in hun productievermogen en -economie. OneCNC heeft veel gebruikers in Nieuw-Zeeland en verwelkomt de mogelijkheid om zowel bestaande als nieuwe potentiële gebruikers te ontmoeten. Zuid-MACH 17 was een zeer goede tentoonstelling met goede faciliteiten en vormde een goed forum om klanten te ontmoeten ..

south_mach_26

OneCNC applicatie engineers waren druk tijdens de show die de unieke tijdbesparende vaardigheden demonstreerde van de huidige release van de OneCNCXR7 CAD CAM software.

OneCNC heeft gebruikers in meer dan 40 landen en exposeert op meer dan 10 internationale locaties per jaar om direct met klanten te communiceren bij het uitbreiden van de globalisering en lokalisatie van het product.

Voor meer informatie over OneCNC producten kunt u >> Contacteer ons

OneCNC Australië
65 Gordon Street
Ormiston
Qld 4160
Australië

Ph +61732862527

Web: www.onecnc.com.au

A & A Machine & Development Company, Inc. Gardena, CA

A & A Machine & Development Company is in 1972 door Eric Hymovitz's vader gestart. Eric bracht veel tijd in de winkel, leerde de handel en vloeiende vloeren; Het bedrijf is in 1995 in het bezit van de Aa A A A Machine. De klanten in Gardena, CA, omvatten de commerciële en luchtvaartindustrie, met materialen zoals aluminium, messing, brons, roestvrij staal, koolstofstaalgieten, smeden en andere exotische materialen.

"Toen onze CNC-afdeling groeide, wist ik dat we meer krachtige software nodig hadden. Van 2-2.5D naar 3 en 4 as, de beschikbaarheid van technische ondersteuning en de behoeften die we als groeiende winkel hadden, begon ik met mijn onderzoek. We hebben de switch naar OneCNC gemaakt en voelde onmiddellijk productief met de software. Ik waardeerde het gebruiksgemak van OneCNC onmiddellijk en de kracht die bestaat vanwege het gebruiksgemak. We begonnen op een lager niveau van OneCNC en in een korte periode hebben we opgewaardeerd naar gelijktijdige 5-as, draaibank en draad EDM. "

De overgang was glad door de hulp die Eric van OneCNC technische ondersteuning kreeg, en de beschikbare trainingsvideo's. Eric behandelt het grootste deel van de programmering in deze 30-manwinkel, 'soms zal je een bepaald werk betreden en gewoon niet weten hoe je het moet aanpakken en ik heb niemand boven mijn schouder in de winkel om me te voorzien van de technieken die Zijn het best geschikt voor een baan, maar met de technische ondersteuning van OneCNC, heb je er iemand om te helpen met verschillende methoden die effectief zijn voor uw onderdelen. Het verzekert dat ik iemand achter me heb om mij het vertrouwen te geven dat ik een baan kan doen die over mijn bureau komt. Het hielp ons om onze winkel te ontwikkelen en uit te breiden, omdat we in staat waren om in banen te komen waar we misschien een beetje bang voor hadden, maar omdat we OneCNC achter ons hebben, weten we nu dat we in staat zijn om die banen op te doen. '

"We hebben in december nog een 5-assige machine gekocht, dat is spannend, aangezien onze andere 5-assige machine altijd druk was en achteraf schoots, kijken we ernaar uit om onze mogelijkheden te maximaliseren dit jaar. Ik weet dat we een goed jaar hebben, in het gesprek met mijn klanten weet ik dat ze een goed jaar zullen hebben. Wij zijn een integrale leverancier voor onze klanten en zullen voor een lange tijd blijven, deze relaties en hun opvattingen over onze betrouwbaarheid zijn waardevol voor het succes van A & A Machine ".

De heer Eric Hymovitz

Voor meer informatie kunt u terecht op: www.onecnc.com en www.aamach.com

OneCNC bij AUSTECH 2017

OneCNC tentoongesteld op AUSTECH 2017 9 tot 12 mei 2017

austech 1

AUSTECH is de enige show die specifiek gericht is op de metaalbewerking, gereedschapsmiddel en bijbehorende markt in Australië.

austeck 2

OneCNC Application Engineers demonstreerde de unieke mogelijkheden van alle recentste eigenschappen van OneCNC producten.

Het AUSTECH-evenement is altijd een speciaal evenement voor OneCNC omdat het de staat is in Australië waar OneCNC aanvankelijk is gestart.

OneCNC is gestart met een intern product dat gebruikt werd bij de vervaardiging van watermeters buisleidingen en ventielen in de jaren 1980 in Melbourne.

OneCNC is vanaf die tijd ontwikkeld tot een totaal wereldwijd product dat bekend staat als een van de beste in het bedrijf.

OneCNC wordt nu in duizenden winkels gebruikt door gebruikers in meer dan 40 landen van de wereld.

OneCNC is rechtstreeks vertegenwoordigd met internationale kantoren in meer dan 18 landen.

austech 3

Voor meer informatie over OneCNC producten, bezoek de contactpagina op ons web. >> Contacteer ons

OneCNC Australië
65 Gordon Street
Ormiston
Qld 4160
Australië

Ph +61732862527

Web: www.onecnc.com.au