Best Ever EMO OneCNC Duitsland

Onecnc_emo_2011_1

EMO 2011 was de beste OneCNC Duitsland, met een hoge mate van vaste orders en bezoekers voor een sterke sales leads. EMO 2011 was de vierde op rij dat OneCNC Duitsland heeft tentoongesteld in Hannover en Milaan shows. Organisatoren gesteld dat de aanwezigheid van meer dan 140.000, die werd verstrekt door potentiële klanten beschikbaar voor een grote bron.

OneCNC mening dat deelname aan de EMO in Hannover biedt een ruggengraat voor heel Europa om de verkoop te bouwen met een mogelijke spin-off wereldwijd. De machine-industrie ook leek te kopen machines te ontvangen tijdens de beurs in volle gang en de positieve reacties van sommige klanten. OneCNC presenteert de nieuwste CAD / CAM oplossingen voor verschillende potentiële klanten.

OneCNC is een bekend product lijn in het CAD / CAM-arena bekend om de kwaliteit van de aangeboden producten tegen zeer concurrerende prijzen. OneCNC is zo geavanceerd efficiëntie in de bouw-gebied en de producten zijn vrij van eventuele extra onderhoudskosten en biedt een solide acceptatie van Europese klanten.

Functies zoals de beproefde GS Machining functies zijn opgenomen als onderdeel van de standaard functies zonder extra kosten. De tentoonstelling in Hannover, Duitsland, de OneCNC beschrijft als de belangrijkste internationale ontmoetingsplaats voor de CAD / CAM metaalbewerking en de complete lijn van producten aan een groot aantal nieuwe potentiële klanten op de proef werd gesteld.

OneCNC personeel ook genoten bijeenkomst met veel bestaande klanten van over de hele wereld die bijwoonden van de show. OneCNC Duitsland had ook vertegenwoordigers uit de hand Benelux Groot-Brittannië en Italië Australische kantoren.

Voor informatie over OneCNC aanbevolen producten op de Hannover:

OneCNC Duitsland >>>

Categorieën

Archief

OneCNC-updates

Blijf op de hoogte

Meld u aan via e-mail of andere media om op de hoogte te blijven van belangrijke nieuwsberichten en belangrijke productupdates.

Sociaal Media

OneCNC Community-app

Get it on Google Play