OneCNC lanceert nieuw product brochure

OneCNC heeft vandaag een product brochure voor OneCNCXR7

OneCNCXR7 is het gevolg voor een release begin november 2016.

Deze release is van groot belang voor bestaande gebruikers die graag nieuwe functies bij elke release.

Deze brochure is nu van de OneCNC.Net support pagina gevonden hier online beschikbaar.

OneCNCXR7 Brochure

xr7brochure

Voor meer informatie over OneCNCXR7 Neem contact op met uw lokale verkoopkantoor.

Contact OneCNC

OneCNC Italië Tentoonstelling in Samumetal 2014

samumetal_2

OneCNC Italië tentoongesteld op de recente Samumetal handel tonen 29 januari tot 2 februari 2014.

Samumetal was de 17 tonen en hield in Fiera di Pordenone, Pordenone, Italië

Samumetal is een beurs van de tools en technologie sector van de metaal industrie. De tentoonstelling is vooral van machines en kunststofmaterialen en bood een grote zichtbaarheid voor de fabrikanten om de nieuwste technologie de productieprocessen te zien voor het ontwerp en de creatie ook.

samumetal_1

Als onderdeel van de strategie van de marketing OneCNC naar heel Europa OneCNC Italië tentoongesteld in Samumetal.

Voor een on-site of on-line demonstratie van OneCNC contact OneCNC Italië

OneCNC Italië
Via Bassano del Grappa, 48 / G
36030 Sarcedo (VI)
Italië
Tel: + 39 393 438 3373
www.onecnc.it

Best Ever EMO OneCNC Duitsland

Onecnc_emo_2011_1

EMO 2011 was de beste OneCNC Duitsland, met een hoge mate van vaste orders en bezoekers voor een sterke sales leads. EMO 2011 was de vierde op rij dat OneCNC Duitsland heeft tentoongesteld in Hannover en Milaan shows. Organisatoren gesteld dat de aanwezigheid van meer dan 140.000, die werd verstrekt door potentiële klanten beschikbaar voor een grote bron.

OneCNC mening dat deelname aan de EMO in Hannover biedt een ruggengraat voor heel Europa om de verkoop te bouwen met een mogelijke spin-off wereldwijd. De machine-industrie ook leek te kopen machines te ontvangen tijdens de beurs in volle gang en de positieve reacties van sommige klanten. OneCNC presenteert de nieuwste CAD / CAM oplossingen voor verschillende potentiële klanten.

OneCNC is een bekend product lijn in het CAD / CAM-arena bekend om de kwaliteit van de aangeboden producten tegen zeer concurrerende prijzen. OneCNC is zo geavanceerd efficiëntie in de bouw-gebied en de producten zijn vrij van eventuele extra onderhoudskosten en biedt een solide acceptatie van Europese klanten.

Functies zoals de beproefde GS Machining functies zijn opgenomen als onderdeel van de standaard functies zonder extra kosten. De tentoonstelling in Hannover, Duitsland, de OneCNC beschrijft als de belangrijkste internationale ontmoetingsplaats voor de CAD / CAM metaalbewerking en de complete lijn van producten aan een groot aantal nieuwe potentiële klanten op de proef werd gesteld.

OneCNC personeel ook genoten bijeenkomst met veel bestaande klanten van over de hele wereld die bijwoonden van de show. OneCNC Duitsland had ook vertegenwoordigers uit de hand Benelux Groot-Brittannië en Italië Australische kantoren.

Voor informatie over OneCNC aanbevolen producten op de Hannover:

OneCNC Duitsland >>>

Categorieën

Archief

OneCNC-updates

Blijf op de hoogte

Meld u aan via e-mail of andere media om op de hoogte te blijven van belangrijke nieuwsberichten en belangrijke productupdates.

Sociaal Media

OneCNC Community-app

Get it on Google Play