OneCNCXR8 release 63.49

OneCNCXR8 Release 63.49 is vandaag uitgebracht

In deze uitgave:

Bestandsvertaling - Alle versies
Importtijd voor complexe SolidWorks-bestanden is verbeterd
Aanpassing om slecht gedefinieerde SolidWorks-cilinderobjecten uit te pakken

Afmetingen - Alle versies
Dimensietolerantiewaarden hebben nu een onafhankelijke instelling voor decimalen

Oppervlaktebewerking - Mill Expert
Het hanteren van verticale oppervlakken is verbeterd

Ontbramen - Freesexpert
De rekentijd is verkort voor gevallen waarin de ondergrens van Z ver onder de modelbegrenzingen was ingesteld

Traditioneel Zakken - Mill
Traditionele Pocketing is aangepast om micropockets mogelijk te maken die zijn bewerkt met een gereedschapsdiameter van minder dan 0,5 mm

Draadfrezen - Mill
Berekening van gereedschapspaden met taps toelopende schroefdraad is geoptimaliseerd

Taalupdates
Deze release bevat bijgewerkte vertalingen voor Traditioneel Chinees, Vereenvoudigd Chinees, Nederlands, Duits en Japans.

Deze OneCNCXR8 release 63.47 is beschikbaar in de OneCNC-updateserver voor alle gelicentieerde gebruikers.

Lees meer ...