OneCNC Series Uppdateringar

Det här är en historia av alla OneCNC uppdateringar.

Du kan märka ibland kan det finnas ett hopp i versionsnummer.

Detta beror på intensiv och fortlöpande interna tester där vi noggrant testa versioner innan du släpper beprövade funktionsuppdateringar.

För att ladda ner uppdateringar, se vår OneCNC Uppdateringar sidan.

OneCNCXR4 21,05

OneCNC har släppt en uppdatering som introducerar en ny våg av teknik till OneCNC.

OneCNC ny version OneCNCXR4 21.05 uppdatering ökar dramatiskt hastigheten på verktygsbandatan beräkningar av upp till 10 X och mer hastigheten på den tidigare utgåvan.

För att få dessa hastigheten ökar OneCNC nu använder sig av olika nya tekniker inklusive multi threading duell core och quad core stöd i några av de verktygsbanan beräkningar rand bearbetning.

Den största vinsten kommer till OneCNCXR4 21.05 Höghastighets Z nivå verktygsbanor som nu har hastigheten ökar upp till 10 X eller mer.

Det finns många andra justeringar ingår i uppdateringen och de stora sådana är listade här:

OneCNCXR4 Mill Expert version:
OneCNC har infört en och lagt till en ny bearbetningsstrategi i Expert-versionen till den redan kraftfulla 3D höghastighets svit av verktygsbanor.

Ö Alla Finish är det senaste tillskottet till listan över efterbehandling verktygsbanor och är utformad för att tilltala både brant vägg och grunt område bearbetning.

Den nya verktygsbana tillför ny färdigbearbetning förmåga som kombinerar ett grunt område bearbetningsförmåga med en Z-spak vertikal vägg bearbetningsförmåga.

OneCNC känner automatiskt vinkelförändringar som skiljer de olika regionerna och intelligent tillämpar olika förändringar till bearbetningsstrategi i en top down sätt.

Detta visar ett urval av den kompletta verktygsbanan.

OneCNCXR4 Fräsversioner:
Gängfräsning funktionalitet har uppdaterats för utvändig gängning. När fräs comp comp används för in-och utpassering renodlades för att ta mindre plats för godkännanden.

Uppdatering ger större hastighet ökar gånger så mycket som 10x och mer i Z-nivå verktygsbanor.

Det var en ändring som gjorts i redigering av hålet funktionen operation om fältnamn.

OneCNCXR4 Lathe Versioner:
Nya tider beräkning i jobbblad för svarv för CSS MM / varv och MM / min

I svarv användare behöver för att möjliggöra spool upp / ner tider för CSS och verktygsväxling gånger om de använder de tider jobbposter eftersom det endast kan fastställas på viss maskin som används.

I svarv C-axel ändrades så att du nu kan använda polära cykeln för att borra på maskiner som tillåter cykler inom cykler eller den automatiska borrmetod för maskiner som inte accepterar cykel inom cykel.

I svarv C-axel OneCNC har lagt till en ny funktion för att passa maskin snabba hastigheter. Det finns ett nytt inlägg inställning för att ge om maskinen har stöd för snabba rörelser inne i C-axeln cykeln. Detta kan enkelt märkas och ställa i inlägget nu.

OneCNCXR4 alla versioner:
Kopiera array funktion modifierades / förbättrad så användaren kan se om array fortfarande taggad eller inte efter användning.

Många förändringar filé och modellering som en fortsatt pågående utvecklingen har lagts till i den här uppdateringen.

Det fanns Uppdateringar av följande översättare.
DXF
IGES
STEG
SAT
Para

Stora uppdateringar har fortsatt att göras till de hjälpfiler och handledning som installeras med programvaran ..

Följande språk har uppdaterats i den här versionen.

Japanska
Tyska
Polish
Danska
Franska
Holländska
Italienska

OneCNCXR4 koreanska språkversionen:
Möjligheten att använda koreanska True Type-teckensnitt lades som ger möjlighet att använda TTF av koreanska för gravyr etc.

Läs mer ...

OneCNCXR4 20,84

OneCNCXR4 alla versioner

Justeringar av DXF / DWG-översättare. Justeringar gjordes för när DXF geometri har hämtats från baksidan av en 3D-modell för användning som 2D geometri för att förhindra bågar läggs.

OneCNCXR4 Hjälp
En ny omfattande uppdaterade hjälpfilen har lagts till som nu innehåller all funktionalitet för OneCNCXR4 sortiment. Detta inkluderar uppdaterade handledning och allmänna hur-att-göra metoder OneCNCXR4.

OneCNCXR4 Fräs Versioner
Justeringar gjordes för att korrigera offsetvärdena enligt HS fickan när konvinkeln är inställd för fickan.

OneCNCXR4 Profiler
Ändringar har gjorts till de slutna form och öppen form dialogrutor i Profiler programvara. Detta gjordes för att göra den mer interaktiv för användaren.

OneCNCXR4 Text Positionering
OneCNCXR4 textplacering är nu att den nedre vänstra kanten av ordet. Tidigare var det till mitten av ordet. Förändringen gjordes för att anpassa den till med mer vanliga CAD-standarder som också uppfyller den nya DXF / DWG-format i OneCNC.

Läs mer ...

OneCNCXR4 20,80

OneCNCXR4 Trådgnistning

Ytterligare funktionalitet lades till OneCNCXR4 Wire EDM Professional. Följande översättarna har lagt till denna produkt och har blivit standard inkluderat funktioner.

Para
Solidworks

OneCNCXR4 italienska versioner
Italienska språket har uppdaterats för att återspegla den senaste funktionaliteten.

OneCNCXR4 koreanska Versioner
Möjligheten att använda koreanska typsnitt för text och eller gravyr har lagts till den koreanska versionen.

OneCNCXR4 3D till 2D CAD-sidor modul
Funktionaliteten och användning av revisionstabeller har ändrats för att eliminera tanken på att växla inställningar efter att ha tillämpats. Det är nu hade lätt att slå på lager på och som bär den automatiserade revidering bordet tillägg. Den växlings endast avsedd i förhandsgranskningen av inställningen snarare än själva ansökan till sidan.

OneCNCXR4 Mill Versioner
Det fanns en ändring till biblioteket inställningarna för gravyr verktyg.

OneCNCXR4 alla versioner
Justeringar av översättare för importerade modeller.