OneCNCXR8 utgåva 62.59

OneCNCXR8 Release 62.59 är nu tillgänglig på uppdateringsservern för alla licensierade OneCNCXR8-användare.

Detta är en viktig uppdatering på grund av ny funktionalitet och ny XR8 Hjälp-fil tillagd.

Den här uppdateringen är tillämplig på alla versioner av OneCNCXR8

Ny hjälpfil (engelska)

Den nya uppdaterade hjälpfilen börjar täcka den nya funktionaliteten i OneCNCXR8-versionerna

Ny Arc Tangent-funktion

Den nya funktionaliteten som har lagts till är ny bågkonstruktionsfunktion som finns i bågkommandona "Arc Tangent" för konstruktion av trådramsgeometri.

Denna nya funktion skapar många nya bågmöjligheter i en ny interaktiv markörens användarstyrd urvalsmetod.

Att vakna liknande linjetangenten i radmenyn ger ny funktionsrik funktionalitet för att förbättra konstruktionen av trådramen.
Funktionen skapar bågar med en given radie som täcker omfattande möjligheter som kan vara sparare i realtid ..
Den klipps inte på grund av dess avancerade konstruktionsmöjligheter, men låter användaren trimma med de normala trimnings- och redigeringsfunktionerna.
Några av möjligheterna liknar filetkommandot men utökar möjligheterna genom att också använda extra kontrollfunktioner för cirklar splines bågs linjer och punkter.

arc tangent

Det här är bara några av de nya funktionerna för bågens tangent.

Arc Tangent Circle to Circle

circle circle

Peka på cirkeln

point circle

Linje till punkt

line point

Punkt till punkt

point point

Line Circle

line circle

Line Line

line line

Andra viktiga funktioner Förändringar i denna utgåva:

OneCNCXR8 Mill-profil
Bruksprofilen modifierades för att hjälpa till att förhindra Z-liftar inom profilen som skärs.

Smart gräns
Funktionen för förhandsgranskning av smarta gränser förbättrades

OneCNCXR8 Mill Pocket
Bruksficka med sista skärning - helixrampa som inte började vid djupfrigången korrigerades.

OneCNCXR8 Mill-profil
Bruksprofil snabbt Z iwas modifierad för att kontrollera rätt avstånd.

språk

Nya språkuppdateringar ingår för

tysk

japansk

Traditionell Kinesisk

Förenklad kinesiska

OneCNCXR8 versionversion 62.59 kommer snart att finnas tillgänglig i OneCNC File Update Server ..