OneCNC XR9 udgivelse 74.17

OneCNC XR9 Release 74.17 blev frigivet i dag.

Dette er en kumulativ opdatering, der inkluderer en opdateret OneCNC-hjælpefil og justeringer baseret på kunderapporter og vores egne tests.
Der er foretaget forbedringer til:

3D til 2D sider
Håndtering af tegninger med sider oprettet i XR8
Japansk, kinesisk og koreansk tekstvisning

Print
Linjevægtjustering er blevet tilføjet til den nye Print-funktion

Filimport/eksport
dxf import / eksport er blevet opdateret

Jobblad
Beregning af bearbejdningstid er blevet revideret for at forbedre nøjagtigheden
For den mest nøjagtige beregning af bearbejdningstid skal du åbne dialogboksen NC Post Settings og kontrollere, at:
Maskinens hurtige hastighed
Maksimal maskintilspænding
Værktøjsændring (sek.)
er indstillet korrekt til din maskine

Stock værktøjsbaner
Mill Profile Basic og Advanced - forbedret håndtering af usædvanligt tætte profiler

3D-model værktøjsbaner
Forbedret generation af
Plan Ru
Områdebearbejdning
4 akse spiral rundt

OneCNC XR9 Release 74.17 er nu tilgængelig i OneCNC opdateringsserveren til OneCNC XR9 licenserede brugere

Læs mere ...