Sampson Plastics One Stop Service

One stop "Kunst aan Part" dienst

Steeds meer bedrijven vinden dat klanten willen tekeningen en ontwerpen gegevens te verzenden via breedband e-mail - of per post op een disc. Het schijnt ook dat de vooruitgang in CAD / CAM-technologie hebt gefilterd naar alle sectoren van de industrie, en als bedrijven niet een greep van deze technologie, is het waarschijnlijk dat ze werk zullen verliezen. Een klein bedrijf om dit feit te waarderen is Ashford-based Sampson Plastics, die niet alleen een begrip van de huidige technologie, maar wordt ook het maximaliseren van zijn potentieel door het produceren van gereedschappen en matrijzen tegen zeer concurrerende prijzen - en het winnen van extra werk als gevolg.

Sampson_plastics45

Als bedrijfsleider Dave Sampson eerst geïnvesteerd in een populaire CAD / CAM-systeem een ​​paar jaar geleden, vond hij dat het niet de zeer productieve werktuig hij had voorzien, en wanneer een upgrade-pakket ook aanzienlijk gedaald korte van zijn verwachtingen, zocht hij een alternatief system.It was pas toen de heer Sampson begon met het gebruik van deze nieuwe software die de voordelen van CAD / CAM werd pas echt duidelijk, het werd vervangen door een modulaire softwaresuite van OneCNC UK.

Sampson_plastics22

Deze software - de zesde generatie van OneCNC, bekend als XR2 - is volledig geïntegreerd en verenigd, en het maakt gebruik van CAM 'wizards' voor alle toolpath-gerelateerde activiteiten. Deze gids de programmeur door het proces van het opzetten van de tooling en toolpath strategieën die nodig zijn voor de efficiënte bewerking van alles, van een eenvoudige twee-assige werk goed tot vijfassige positionele werk zijn. Sampson Plastics 'CAD / CAM programmeur, Richard Austen, zet functies van de software om goed gebruik als onderdeel van de onderneming one-stop' kunst om deel 'service.

Sampson_plastics_4

In feite zijn de meeste van de injectie-gevormde deel en instrument ontwerp dat de heer Austen verbindt is gekomen als een direct gevolg van de onderneming in staat om klanten te benaderen met een haalbaar voorstel voor het updaten van hun productlijnen. "Echter, het bereiken van dit benijdenswaardige positie is alleen mogelijk omdat de software is intuïtief en productief, in de mate dat het herinrichten van gereedschappen en mallen nu gedaan kan worden tegen een zeer concurrerende prijs, wat niet het geval voordien was," aldus de heer Austen.

Sampson Plastics
Churchfield Way
Wye
Ashford
TN25 SEQ

Hargett Precision Products

Van "Noot van de Auto" om precisie-onderdelen

Ik heb altijd iets geweest van een performance en race fanaat ... iets van een "car nut" als je wilt dat noemen.

Een paar jaar geleden kreeg ik burn-out op de corporate leven, en ik wilde versnellingen schakelen en iets dat ik graag en hebben passie voor doen. Een vriend van mij die betrokken was bij CNC Machines en was winkelen CAD / CAM software introduceerde mij in de industrie; hij degene was die me over OneCNC op de hoogte was. We wisselden notities en ik geleerd wat ik moest doen om betrokken bij de industrie te krijgen. Niet lang daarna besloot ik de sprong te wagen en kocht een nieuwe Hurco VM1. Hargett Precision Products was aan de gang, en het bedrijfsleven nam af.

De primaire focus van mijn bedrijf is het ontwerpen, ontwikkelen en produceren mijn eigen lijn van producten die bestaat uit high performance Porsche onderdelen, race-onderdelen, street performance onderdelen, en typische job-shop-onderdelen.

precision_products_1

De machine en de software die ik koos heeft me toegestaan ​​om zeer succesvol te zijn in de afgelopen 2 jaar. Ik heb echt blij geweest met de beslissing die ik maakte. Toen ik in eerste instantie betrokken mezelf met de verwerkende industrie, probeerde ik een ton van CAM programma's: MasterCAM, EasyCam, Surfcam, was er een hele overvloed aan programma's te evalueren. Ieder van hen waren echt, echt duur en had een vrij diepe leercurve; geen van hen waren wat ik helemaal intuïtief zou noemen. Ik beschouw mezelf een beetje computer savvy, en ik heb altijd geloofd dat een programma echt moet gaan over het gebruiksgemak en intuïtief, en dat is het eerste ding dat echt onderscheidt van al de rest te stellen OneCNC.

precision_products_2

In termen van functionaliteit, OneCNC was helemaal staat de behandeling van mijn complexe onderdelen.
Bij jongens vragen me waarom ik koos voor mijn CAM-systeem, zijn er drie dingen die ik zeg:
1. Als je kijkt naar de user interface en gebruiksgemak, en de hoeveelheid tijd die u zal besteden opstaan ​​en lopen, niemand vergelijkt met OneCNC Niemand zou moeten besteden weken, of maanden, of wat het ook is om een ​​nieuwe te leren programma. 2. De kosten van OneCNC is hands down de beste waarde voor CAM die er zijn! En 3. De steun, ik bedoel, wanneer ik heb een vraag gehad of is er iets niet begrijpt, de ondersteuning en online boord zijn absoluut geweldig geweest.

precision_products_3

Een reden waarom ik mijn klanten terugkomen is, want ik heb het vermogen om te ontwerpen, programmeren, en de machine zeer snel en zeer snel. OneCNC is een groot deel van dat proces, omdat het CAM gedeelte is een eitje.

Hargett Precision Products
Mark Hargett
11 april 2006