OneCNC opent nieuw technisch centrum in Australië

OneCNC CAD / CAM een divisie van QARM Pty Ltd International Computer Aided Manufacturing CAM bedrijf heeft zijn volgende stap op weg naar verdere uitbreiding gemaakt.

Onecnc_office_blog

Onlangs in Australië OneCNC een nieuwe software specialist is ontworpen technisch ontwikkelingscentrum in Brisbane voor 20 professionals. Deze nieuwe stand-alone multi-miljoen investering omvat het verstrekken van een wereldwijde ondersteuning call center, trainingsfaciliteiten, demonstratie-theater, en de kunst ontwikkeling faciliteiten en ruime parkeergelegenheid op eigen terrein voor personeel en gasten.

Onecnc_office_blog_2

Aanvangt operaties in 1988 OneCNC ontwerpen ontwikkeld in het jaar en levert software voor CNC productieprocessen wereldwijd.

OneCNC werd oorspronkelijk ontwikkeld voor de binnenlandse Australische markt en gestaag uitgegroeid tot een belangrijke leverancier geworden. In 1999, een grote OneCNC push begon exporteert haar assortiment. Vandaag meer dan 90% van alle bedrijven zijn licenties worden internationaal verkocht via een netwerk van 16 internationale kantoren. Met wereldwijde vestigingen in de VS Florida, Californië, Duitsland, Polen, het Verenigd Koninkrijk, de Benelux, Zuid-Afrika, Japan, Korea, Denemarken, Zweden, Frankrijk, Turkije, Zweden, Ierland en Mexico.

Met deze uitbreiding OneCNC is goed geplaatst voor verdere lokale en wereldwijde expansie.

Vandaag, meer dan 18.000 klanten over de hele wereld gebruiken OneCNC vaak beschouwd als een belangrijk onderdeel van de CNC-technologie.

OneCNC CAD / CAM voornamelijk te vinden in de vorm, schimmel Automotive Packaging ruimtevaart defensie en medische.

Vandaag OneCNC is een leverancier van high-tech producten die essentieel zijn voor het succes van duizenden bedrijven wereldwijd van klein tot groot en in heel veel aspecten van het productieproces zijn.

OneCNC Australië
QARM Pty Ltd
65 Gordon Street,
Ormiston 4160
Queensland, Australië
Ph 617 32862527
Fax 61732864992
www.onecnc.com.au

OneCNC stelt Haas ST 30Y draaibank aan het werk

OneCNC UK stelt de HAAS ST 30Y door de stappen in de configuratie van de machine na. Dit is een briljante nieuwe multifunctionele machine van Haas Automation.

Lathe_1
Haas Automation UK en OneCNC UK technische deskundigen kwamen samen om de post voor deze machine, worden de normale 2-assige draai-en C-assig frezen met Y-as frezen gecombineerd tot een krachtige en effectieve combinatie bestaat stemming.

Het Team
Hier zien we Peter Gillespie OneCNC Parrot met Rob en Adam Cole van Haas Automation, met zijn rijke ervaring in de definitie van C + Y OneCNC Haas draaibank post voor deze machine.

Ter beoordeling van de bijdrage configureren van de machine en de software wordt gebracht door middel van de volledige reeks van functies om de e-mail en de machine goed functioneren. OneCNC draaibank machine biedt nu een volledige compatibiliteit met dit apparaat.

Lathe_3
Hier ziet u uitvoeren op een grote rol in het testen en aanpassen van de post en het testen van de verschillende draaibank C-as en Y-as frezen frezen functies was.

Als u contact wilt opnemen met uw lokale Haas Factory Outlet meer informatie over deze machine. Voor meer informatie over de software om deze OneCNC machine te laten draaien, neem dan contact op met uw dichtstbijzijnde kantoor OneCNC.

Link >> OneCNC Global Offices

OneCNC bij Austech 2011

Austech_2011

OneCNC tentoongesteld op Austech 2011 op het Melbourne Exhibition Centre, Australië.

Austech is Australië's meest geavanceerde, precisie fabricage en machinegereedschappen tentoonstelling. Austech is de enige show die specifiek gericht zijn in de metaalbewerking, machinegereedschappen en aanverwante markt gehouden in Australië elk jaar.

Eigendom van en wordt geëxploiteerd door Amtil Austech behandelt de belangrijkste gebieden van de machine-en metaalbewerking machines industrie.

Het was een zeer drukke show OneCNC en een van de meest succesvolle shows OneCNC.

Austech_1

Van bijzonder belang en succes OneCNC was meerassige oplossingen met extra rente op de giek van de mijnbouw.

Voor product informatie kunt u contact opnemen met:

OneCNC Australië
39 Middle Street
Cleveland
Queensland 3163
ph 617 32862527

>> OneCNC het web