OneCNC Indonesië Exposities in Jakarta

indonesia_head

OneCNC Indonesië tentoongesteld op Machine Tool Indonesië 2013 Jakarta 4-7 december 2013

Machine Tool Indonesië is de Indonesische Internationale Showcase voor industrie.

Manufacturing Indonesië is de gevestigde, internationale ontmoetingsplaats voor industriëlen van de regio te zien en de nieuwste productietechnologie vergelijken uit de hele wereld.

Het evenement trok 1.685 exposanten uit 36 landen en regio's en werd bezocht door meer dan 31.000 professionals uit heel Indonesië en Zuidoost-Azië.

indonesia_1

Dit was de eerste keer dat OneCNC Indonesië had in deze expositie tentoongesteld en waren erg blij met de resultaten .. De perfecte gelegenheid om de OneCNC producten tentoonstellen aan de groeiende technische industrie in Indonesia.next

indonesia_2

OneCNC Indonesië had een zeer complete tentoonstelling van alle OneCNC oplossingen en applicatie personeel uit Indonesië en uit OneCNC in Australië waren aanwezig om te helpen met demonstraties.

indonesia_3

OneCNC Indonesië zou de mogelijkheid om de producten te demonstreren aan klanten in Indonesië, hetzij online of afhankelijk van de locatie op het terrein ook van harte welkom.

Neem voor meer informatie contact OneCNC Indonesië >>

OneCNC op EuroMold 2013

euromold_3
OneCNC Deutschland tentoongesteld op de EuroMold 2013 03-06 december Frankfurt Duitsland. Dit was het tiende jaar op rij dat OneCNC heeft tentoongesteld op deze prestigieuze techniek mal evenement.

OneCNC Deutschland een nieuwe display stand voor dit evenement voor de tiende verjaardag van het tentoonstellen.

euromold_2013_2

EuroMold in het jubileumjaar geopend op het beursterrein Messe Frankfurt en bood tal van hoogtepunten voor bezoekers. De beurs presenteerde state-of-the-art producten, diende als een platform om te netwerken binnen de industrie. Een groot aantal nationale en internationale beleidsmakers waren aanwezig. Het aantal exposanten was iets hoger dan vorig jaar in 1056 en opnieuw gepresenteerd OneCNC een goede gelegenheid om de nieuwste versies van OneCNC geven aan bestaande klanten ans we als het bewijs van de producten aan potentiële klanten.

OneCNC Deutschland biedt on-site training en on-line training en ondersteuning voor alle klanten in Duitsland. Als u geen tijd om te bezoeken de beurs had en wil de OneCNC product contact OneCNC Deutschland evalueren.

OneCNC Deutschland
Hornscher Weg 126
32657 Lemgo
Duitsland

ph: + 49 (0) 5261-288940
e-mail:
web: www.onecnc.de

OneCNC Benelux at METAVAK 2013

OneCNC Benelux exhibited at the Metavak 2013 on 5-7 November 2013 in Gorinchem The Netherlands.

Metavak 2013

The Metavak event is always a great event for OneCNC Benelux offering the opportunity to display latest OneCNC software products. Networking with existing OneCNC customers is always a great source of product experience and information.A large number of exhibitors and thousands of visitors attended the show from different parts of the world. Companies from the fields of machine building, used machinery trading were displaying best of the metal processing machinery. People from the Netherlands as well as other parts of the world made it a very successful event. Visitors were able to see the latest products and to obtain and the latest product information.

For further information on OneCNC products in Benelux contact OneCNC Benelux >> www.onecnc.nl

OneCNC Benelux

Mierloseweg 40
5666 KA Geldrop
The Netherlands

ph:+ 31 (0) 40 22 66 212 
fax:
+ 31 (0) 40 22 40 794