OneCNC Italia op de EMO 2015 in Milaan

OneCNC Italia tentoongesteld op de EMO 2015 in Milaan 05-10 oktober 2015

Er waren glimlach rondom op de gezichten van de exposanten en bezoekers van dit jaar het vlaggenschip metaalbewerking show EMO Milano 2015. De hallen werden bruist van de bezoekers, uit de tweede en derde dag van de show de zalen waren erg druk en de lunch locaties waren verpakt .

emo_2015

OneCNC Italia manager Devis Todesco opgemerkt dat een zeer positieve reactie van vele beursbezoekers over de OneCNC waaier van CAD-CAM-oplossingen. OneCNC Italia had personeel bij de hand uit Italië Duitsland en Australië naar de OneCNC functionaliteit en mogelijkheden te demonstreren. De bezoekers waren vooral onder de indruk van de interface en lay-out. Ook was de prijs / prestatie verhouding als zeer acceptabel. Daarnaast werden vele beursbezoekers onder de indruk van de OneCNC technologie concept van de eenvoud van gebruik.

emo 2015 2

OneCNC geïntroduceerd en opgenomen zonder extra kosten dynamische bewerking in 2007, terwijl de meeste andere leveranciers net inhaalslag nu OneCNC heeft meer dan 8 jaar ervaring en verfijning met deze dynamische technologie. Met meer dan 1600 bedrijven en 120.000 m² netto expositieruimte verdeeld over 12 zalen, EMO Milaan 2015 was een heldere afspiegeling van een positieve trend in de Europese productie machine tool. Helaas zijn sommige CAM verkopers portretteren deze stijl bewerkingen als gewoon snel verspanen terwijl OneCNC ontwikkelde deze stijl bewerkingen voor alle soorten van CNC-machines aan te passen en je hoeft niet een nieuwe machine nodig hebben om te profiteren van OneCNC technologie. Vrijwel elke CNC machine kunnen ervaren verbeteringen in snelheid efficiëntie en levensduur van het gereedschap.

Haas Automation had een indrukwekkende stand en liet zien dat de Formule 1 is nu stevig in hun gezichten vertonen een auto op hun stand op EMO 2015.

haas emo 2015

OneCNC Italië is bezig met nieuwe potentiële klanten en bestaande klanten die hun OneCNC upgraden naar de nieuwste versie bewaard.

Als u de mogelijkheid voor een OneCNC product demonstratie aan de unieke voordelen die u kunt contact opnemen met OneCNC Italië voor een gepersonaliseerde demonstratie on-line of bij uw winkel zien gemist.

OneCNC Italië
Via Bassano del Grappa, 48 / G
36.030 Sarcedo (VI)
Italië
web: www.onecnc.it
ph: + 39 393 438 3.373

OneCNC Deutschland op Euromold 2015

OneCNC Deutschland Tentoongesteld op Euromold 2015 september 22 - 25

Euromold 2015 was in Düsseldorf voor het eerst op deze nieuwe locatie. De boodschap was duidelijk; dat 3D printen of additive manufacturing zal een focus van de show, die probeert om zichzelf opnieuw uit te vinden te blijven, zich te concentreren op toekomstige technologieën en het gereedschap en schimmels makers die additive manufacturing technologieën toe te passen.

euromold_2015

Voor Demat als initiatiefnemers van deze tentoonstelling was een ambitieuze organisator om steden van Frankfurt naar Dussledorf echter met 453 exposanten voor de eerste keer op deze locatie voor de 22e editie van de Euromold heeft een manier om te gaan naar de vorige hoeveelheid krijgen veranderen exposanten. Voor OneCNC Deutschland de nieuwe locatie bleek een algehele succes met veel orders en nieuwe onderzoeken op elk van de dagen ..

euromold_2015_2

OneCNC was bezig met het aantonen van de volledige waaier van oplossingen voor potentiële en bestaande klanten en als je niet in staat om er een te krijgen was op een demonstratie kunt u contact opnemen OneCNC Deutschland dus dit kan online worden voor u geregeld.

Voor meer informatie Contact >> OneCNC Deutschland

OneCNC Italië zal zijn op de EMO Milano 2015

emo2015

OneCNC Italië om te exposeren op de EMO Milano

Na zes jaar, EMO, de wereldwijde internationale tentoonstelling van gereedschapswerktuigen is terug in Milaan. EMO wordt bevorderd door CECIMO, de Europese Vereniging voor Machine Tool Industries. De EMO-show vindt plaats van 5 tot 10 oktober 2015 in het prestigieuze tentoonstelling centrum van Fiera Milano.

OneCNC Italië staan ​​zal op PAV 2 H06 en krijgt de gelegenheid om het volledige gamma van beschikbare OneCNC oplossingen demonstreren verwelkomen. OneCNC Italië zal application engineers uit Italië Duitsland en Australië om de voordelen van OneCNC products.Present OneCNC gebruikers aantonen in staat om de nieuwste toevoegingen te bekijken naar de OneCNCXR6 versies zullen zijn en de eerste hand kenmerken en het gebruik van de software te bespreken van de ervaren application engineers hebben bij de hand ..

Er zijn ten minste 150.000 bezoekers uit circa 100 landen verwacht voor EMO MILANO 2015 tentoonstelling. Het aantal zou zelfs groter vanwege de samenloop met Expo 2015 ook in Milaan op dit moment. Meer dan 1.600 bedrijven worden verwacht op EMO MILANO 2015 die een breed scala van engineering. De leiders in het klassement van de geregistreerde bedrijven zijn de Italianen op de voet gevolgd door de Duitsers dan de Taiwanese zijn ranking voor de derde, gevolgd door de Zwitserse en Chinese exposanten.

Voor verdere informatie contact op OneCNC Italië >>

OneCNC Italië
Via Bassano del Grappa, 48 / G
36.030 Sarcedo (VI)
Italië
ph: + 39 393 438 3.373
e-mail:
web: www.onecnc.it