OneCNC R & D hebben van een Bal

OneCNC Onderzoek en Ontwikkeling is het hebben van een echte bal.

OneCNC Research en Development team in de afgelopen 2 jaar is verdere ontwikkeling in de 5-assige bewerkingscentra hulpmiddel paden.
Als onderdeel van deze ontwikkeling vele deel voorbeelden zijn gemaakt en bewerkt door onze technici in het proces.
Dit is onderdeel van het proces dat wordt gebruikt bij het testen en waaruit blijkt dat de praktische resultaten door daadwerkelijk het bewerken van componenten.
Om de volledige ontwikkeling van het model van de schepping te bewijzen door middel van het testen van de bewerkte component werd gekozen voor een sferische voetbal te creëren voor deze test.
In plaats van alleen CNC draaibank het draaien van een bol en groovende het als een voetbal werd besloten om de bal met behulp van een CNC-bewerkingscentrum te creëren.
Dit vereist het modelleren van een hexagonaal en polygoon stuk worden gebruikt om de bal te vormen.
De segmenten werden vervolgens samengesteld door rotatie en kopiëren rond een as volledig vormen van de bal.
Dit was het oorspronkelijke model segmenten testen en test de rotatie en kopiëren van de componenten van de bal.
De vereiste CNC-tool paden werden vervolgens gemaakt voor het bewerkingsproces in de 5-assige bewerkingscentrum.

Deze grafiek toont het ingevulde model van segment stukken gevormd om de voetbal model te maken.

/files/photos/_OPTIMISED/_HIGH_RES/soccer_news_6.jpg

Deze grafiek toont de segmenten van zeshoekige en veelhoek stukken worden gedraaid en gemonteerd rond een gemeenschappelijke as om de voetbal-model te vormen.


soccer_news_1.jpg

Het voetbal werd vervolgens CNC geprogrammeerd in OneCNC om voorbewerken, semi-afwerking en afwerking hulpmiddel paden te maken
De ingevulde toolpaths werden elektronisch overgebracht naar het bewerkingscentrum voor de bewerking van een stuk van massief aluminium bar stock.

Hier laten we de vaste bar stock wordt bewerkt in een 5-assige simultane Hermle Machining Centre.

/files/photos/_OPTIMISED/_HIGH_RES/soccer_news_2.jpg

Na de bewerking werd voltooid de afgewerkte bal werd overgebracht naar onze Brown en Sharpe coördineren meetmachine op juistheid validatie.
De voltooide bal werd gemeten en bleek te zijn binnen de '004 mm verspanen tolerantie in OneCNC bij het maken van de CNC-tool paden.

Deze grafiek toont de bewerkte bal wordt getest op nauwkeurigheid

/files/photos/_OPTIMISED/_HIGH_RES/soccer_news_3.jpg

Om mogelijk te maken onze test en validatie als bewijs van de juistheid en het bewijs van ons onderzoek en ontwikkeling te worden gehouden we gemonteerd de bal op een standaard voor het houden in ons technisch centrum in Brisbane.

Deze grafiek toont de voltooide bal geanodiseerd en gemonteerd op een stand.

/files/photos/_OPTIMISED/_HIGH_RES/soccer_news_5.jpg

OneCNC filmde het proces van het creëren van het voetbal en het bewerkingsproces om het laatste deel te creëren, zoals in deze video.

Voor meer informatie over OneCNC producten of informatie over bewerkingscentra 5-assige simultane neem dan contact op met uw lokale OneCNC Office.

OneCNC Neem contact met ons >>

OneCNC Italia op Samumetal Exhibition

SamuMetal werd gehouden in Pordenone Fiere, 03-06 februari 2016 met een nieuwe look en nog interessanter; de 18e tentoonstelling van gereedschappen en technologie voor metaalbewerking vond gelijktijdig plaats met Subtech, 12e metaalbewerking onderaanneming tentoonstelling en SamuPlast, 12e tentoonstelling van kunststof, technologie en machines.

In 2014, SamuMetal trok de aandacht van bezoekers en exposanten, zowel nationaal als internationaal: het aantal exposanten en de tentoonstelling gebied zijn gestegen ten opzichte van 2012, het bereiken van respectievelijk 500 exposanten en 23.000 vierkante meter oppervlakte. Het aantal bezoekers is gestegen ten opzichte van 2012 met meer dan 10.000 aanwezigen.

Sommige delen van de Samumetal tentoonstelling waarin op video vastgelegd zoals in deze video.



Het was een goede gelegenheid voor OneCNC Italië naar de nieuwste functies om nieuwe potentiële klanten en bestaande klanten te tonen op zoek naar hun OneCNC upgraden naar de nieuwste versie.

Als u de mogelijkheid voor een OneCNC product demonstratie aan de unieke voordelen die u kunt contact opnemen met OneCNC Italië voor een gepersonaliseerde demonstratie on-line of bij uw winkel zien gemist.

OneCNC Italië
Via Bassano del Grappa, 48 / G
36030 Sarcedo (VI)
Italië
web: www.onecnc.it
ph: + 39 393 438 3373

OneCNC Italia op de EMO 2015 in Milaan

OneCNC Italia tentoongesteld op de EMO 2015 in Milaan 05-10 oktober 2015

Er waren glimlach rondom op de gezichten van de exposanten en bezoekers van dit jaar het vlaggenschip metaalbewerking show EMO Milano 2015. De hallen werden bruist van de bezoekers, uit de tweede en derde dag van de show de zalen waren erg druk en de lunch locaties waren verpakt .

emo_2015

OneCNC Italia manager Devis Todesco opgemerkt dat een zeer positieve reactie van vele beursbezoekers over de OneCNC waaier van CAD-CAM-oplossingen. OneCNC Italia had personeel bij de hand uit Italië Duitsland en Australië naar de OneCNC functionaliteit en mogelijkheden te demonstreren. De bezoekers waren vooral onder de indruk van de interface en lay-out. Ook was de prijs / prestatie verhouding als zeer acceptabel. Daarnaast werden vele beursbezoekers onder de indruk van de OneCNC technologie concept van de eenvoud van gebruik.

emo 2015 2

OneCNC geïntroduceerd en opgenomen zonder extra kosten dynamische bewerking in 2007, terwijl de meeste andere leveranciers net inhaalslag nu OneCNC heeft meer dan 8 jaar ervaring en verfijning met deze dynamische technologie. Met meer dan 1600 bedrijven en 120.000 m² netto expositieruimte verdeeld over 12 zalen, EMO Milaan 2015 was een heldere afspiegeling van een positieve trend in de Europese productie machine tool. Helaas zijn sommige CAM verkopers portretteren deze stijl bewerkingen als gewoon snel verspanen terwijl OneCNC ontwikkelde deze stijl bewerkingen voor alle soorten van CNC-machines aan te passen en je hoeft niet een nieuwe machine nodig hebben om te profiteren van OneCNC technologie. Vrijwel elke CNC machine kunnen ervaren verbeteringen in snelheid efficiëntie en levensduur van het gereedschap.

Haas Automation had een indrukwekkende stand en liet zien dat de Formule 1 is nu stevig in hun gezichten vertonen een auto op hun stand op EMO 2015.

haas emo 2015

OneCNC Italië is bezig met nieuwe potentiële klanten en bestaande klanten die hun OneCNC upgraden naar de nieuwste versie bewaard.

Als u de mogelijkheid voor een OneCNC product demonstratie aan de unieke voordelen die u kunt contact opnemen met OneCNC Italië voor een gepersonaliseerde demonstratie on-line of bij uw winkel zien gemist.

OneCNC Italië
Via Bassano del Grappa, 48 / G
36.030 Sarcedo (VI)
Italië
web: www.onecnc.it
ph: + 39 393 438 3.373