OneCNCXR8 Release 62.81

OneCNCXR8 62.81 update bevat veel aanpassingen en updates en de belangrijkste staan hieronder vermeld.

Mill profiel
Sommige gebruikers merken we dat ze boor gebruiken voor een aanschuingereedschap, maar OneCNC gebruikt graag het juiste gereedschap voor de klus.

Er is een aanpassing gemaakt aan de profielfunctie, zodat als een gebruiker een boor gebruikt voor een aanschuingereedschap, deze niet blijft hangen.

Mill profiel
Het freesprofiel werd opnieuw aangepast met wandconus en kogelfrees.

Lagen
De laagfunctie is aangepast om te voorkomen dat dubbele lagen worden gemaakt door toolpaden te bewerken

C Axis Face Toolpath
De padfunctie van de C-as is aangepast om ervoor te zorgen dat de functie werd gereset bij het omschakelen naar een 4-assige volledige functie.

NOTITIE:

Bij het invoeren van gereedschapsgroottes in de OneCNC-gereedschapsbibliotheek is het belangrijk dat u de juiste waarden invoert om de juiste resultaten te verkrijgen bij precisiebewerking.

U zult opmerken dat bij het invoeren van taps toelopende gereedschapsgegevens de diameter van het gereedschap de diameter is aan de punt van het gereedschap die moet worden ingevoerd in de gereedschapsdiameter.

We laten een voorbeeld zien van een SandviK conische kogelmolen met een nominale kogel van 4 mm, maar de diameter aan de punt is eigenlijk 3,80 mm.

De diameter van 3,80 mm is de diameter die u voor deze tool in OneCNC zou invoeren.

Gelukkig graveert SANDVIK de diameter op het gereedschap.

Als het gereedschap niet is gegraveerd, kunt u het gereedschap in OneCNC tekenen met behulp van gehoekte lijnen die de bal raken en de diameter verkrijgen uit de OneCNC-tekening aan de punt.

tool dimensions

OneCNCXR8 Release 62.81 is nu beschikbaar in de OneCNC Update Server voor alle OneCNCXR8-gebruikers met een licentie. R.

Lees meer ...