OneCNCXR4 20,84

OneCNCXR4 alla versioner

Justeringar av DXF / DWG-översättare. Justeringar gjordes för när DXF geometri har hämtats från baksidan av en 3D-modell för användning som 2D geometri för att förhindra bågar läggs.

OneCNCXR4 Hjälp
En ny omfattande uppdaterade hjälpfilen har lagts till som nu innehåller all funktionalitet för OneCNCXR4 sortiment. Detta inkluderar uppdaterade handledning och allmänna hur-att-göra metoder OneCNCXR4.

OneCNCXR4 Fräs Versioner
Justeringar gjordes för att korrigera offsetvärdena enligt HS fickan när konvinkeln är inställd för fickan.

OneCNCXR4 Profiler
Ändringar har gjorts till de slutna form och öppen form dialogrutor i Profiler programvara. Detta gjordes för att göra den mer interaktiv för användaren.

OneCNCXR4 Text Positionering
OneCNCXR4 textplacering är nu att den nedre vänstra kanten av ordet. Tidigare var det till mitten av ordet. Förändringen gjordes för att anpassa den till med mer vanliga CAD-standarder som också uppfyller den nya DXF / DWG-format i OneCNC.